BIST 100 Index
לונג

7 YILLIK BIST100/USD HAYALIM

468
2500 gün sonra 2027 için BIST100 için Dolar performans beklentim.

2008 - 2009 krizlerinde 2 kere tarihi dipten karşılandık.

2009 -2018e kadar daha once yapılmış rasyonel ekonomi modellerin mirasıyla tarihi dibe inmedik.

2013ten itibaren tepe yaptık, bu siyasi açıdan Batı ile ilişkilerimizi koparttığımız milattı, kadroları değiştirdik ve yönümüzü inkar ede ede tarihi dibe doğru yolculuğa başladık.

2018-2020 tarihleri arasında bir tanesi bizden bağımsız pandemi olmak üzere, bizle alakalı ekonomik hatalar ve garip ekonomi model deneylerimiz yüzünden 4 kere daha tarihi dibi test ettik ve gene karşılandık. Israrla artık fikrinizi değiştirin mesajı verildi.

2020 sonu gibi yapılan 2 tane rasyonel hamle BIST100 u tarihi dipten, kader çizgisinin üzerine attı. Yapılacak doğru adımlar ile BIST100 kader çizgisinden tarihi tepeye doğru 2500 günde yaklaşık 7 yılda gidecektir.


כתב ויתור

המידע והפרסומים אינם אמורים להיות, ואינם מהווים, עצות פיננסיות, השקעות, מסחר או סוגים אחרים של עצות או המלצות שסופקו או מאושרים על ידי TradingView. קרא עוד בתנאים וההגבלות.