BİST100, NASDAQ, SP500, XU100/USD

636
Kendimce analizlerimi paylaşmak istedim. Faizler iniyor hurraaa borsalara gibi bir algı var ama bazı formasyonlar tüm borsalarda bu fikri düşünmemiz ve dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Amerika borsalarının hareketleri herşeyi belirleyecek bence. 1 haftaya netlik kazanır diye düşünüyorum. Yatırımlarınızda dikkatli olun diye paylaşmak istedim.

Umarım 2025 tüm analiz emekçileri için güzel kazançlı bir yıl olur.

Not: Aktif trade yapmıyorum fonlar yolu ile işi profesyonellere bıraktım kafam rahatları tavsiye ederim:) Forex şirketlerinin gazına gelip potansiyel karlara aldanmayın, kumardan uzak durun yatırımcı olun, trader lığı bırakın :)

כתב ויתור

המידע והפרסומים אינם אמורים להיות, ואינם מהווים, עצות פיננסיות, השקעות, מסחר או סוגים אחרים של עצות או המלצות שסופקו או מאושרים על ידי TradingView. קרא עוד בתנאים וההגבלות.